Kiemelt ajánlatok

 

Szigetközi Kirándulás 


Érkezéskor, a kora délelőtti órákban egy pohár borral, házi pálinkával és friss pogácsával fogadjuk Vendégeinket Halászi határában, a Duna partján elterülő Babos Majorban.

Ezt követően lehetőség van a környék bebarangolására, a táj megismerésére egy további ital elfogyasztására a büfében. Vendégeink ebédig elidőzhetnek a Majorban élő őshonos magyar állatok társaságában, ilyenek, pl. a rackajuh, mangalica vagy a hucul lovak.

Ebédre rostlapon sült grill ételeket kínálunk, melyet a szabadban készítünk és fogyasztunk el. A lakomához választható egy pohár ital (pohár sör, somlói bor, szénsavas üdítők vagy gyümölcslé), mely alá prímásunk húzza a magyaros muzsikát.

Ebéd után vendégeink választhatnak, hogy lovas kocsis vagy hajótúrán szeretnének részt venni. A túrák folyamán bemutatjuk a Szigetköz látnivalóit, állat- és növényvilágát, belátogatunk a Mosoni Duna vadregényes kanyarulataiba, teszünk egy kört a Major saját horgásztava körül. Út közben, pedig egy pohár pezsgővel fokozzuk a hangulatot.

Délutáni opcionális programlehetőség: A túra után vállalkozó kedvű vendégeink kipróbálhatják magukat lóháton, a kevésbé bátrak a szamarakat is megülhetik.

A nap méltó befejezéseként egy tál szabad tűzön, bográcsban elkészített gazdag gulyást kínálunk egy pohár ital társaságában.

Részvételi díj:    5900Ft/Fő

Az ajánlat előre egyeztetett időpontokra érvényes.
20 Fő minimum létszám esetén.
Egyéb személyre szabott ajánlatunkért keressen bizalommal.