Kiemelt ajánlatok


 

Lovas szánon a Szigetközben


Érkezéskor, a kora délelőtti órákban forralt borral, házi pálinkával és friss pogácsával fogadjuk Vendégeinket Halászi határában, a Duna partján elterülő Babos Majorban.

Az ebédig lehetőség van a Major bebarangolására, a táj megismerésére. Vendégeink megismerkedhetnek a Majorban élő őshonos magyar állatokkal, mint például a rackajuh, mangalica vagy a hucul lovak.

A meleget kedvelők további forralt bort fogyaszthatnak a Duna parti büfében.

Délben háromfogásos ebéd következik, a búbos kemencével fűtött különteremben. A lakomához választható egy pohár ital (csapolt sör, somlói bor,
szénsavas üdítők vagy gyümölcslé), mely alá prímásunk húzza a magyaros muzsikát.
A desszerthez kávét és teát szolgálunk fel.

Ebéd Menü 1: Szigetközi Ecetes hal
Óvári sertés borda párolt rizzsel
Gesztenyepüré
Ebéd Menü 2: Falusi húsleves gazdagon
Cigánypecsenye pirított burgonyával
Somlói galuska

Ebéd után Vendégeinknek lovas szánról mutatjuk be a környék látnivalóit, állat- és növényvilágát. Belátogatunk a Mosoni Duna vadregényes kanyarulataiba, teszünk egy kört a Major saját horgásztava körül, majd visszatérünk a karámhoz. Útközben forralt borral melegítjük át a szánkózókat.

Délutáni opcionális programlehetőség: A túra után vállalkozó kedvű vendégeink kipróbálhatják magukat lóháton, a kevésbé bátrak a szamarakat is megülhetik.

A nap méltó befejezéseként bográcsban elkészített gazdag gulyást kínálunk egy pohár ital társaságában.

Részvételi díj: 5900Ft/Fő


Az ajánlat előre egyeztetett időpontokra érvényes. 20 Fő minimum létszám esetén. Egyéb személyre szabott ajánlatunkért keressen bizalommal.