Családoknak

Vendégházunkban és a Majorban egyaránt igyekszünk emlékezetessé tenni a családi eseményeket, esküvőket és baráti összejöveteleket.

A falu központjában lévő 120 fős vendéglőnk helyszíne lehet elegáns esküvők vagy falusi lakodalmak szervezésére, valamint panziónkban a messziről érkező vendégeknek nyújtunk szállást kényelmes szobáinkban.

Évfordulók, születésnapok, családi megemlékezések bonyolítására és teljes szervezésére is lehetőség van akár a Majorban is, ahol szintén kényelmes szállást biztosítanak otthonos vendégházaink.

Akik a természetet kedvelik, a Babos Major felszentelt kápolnáját is választhatják lakodalmak vagy egyéb társasági rendezvények színhelyéül.

Kisebb vagy nagyobb családoknak különleges időtöltésekkel kedveskedünk. A szülők részt vehetnek a különféle egyéni vagy csoportos programokban, míg a gyerekeknek külön elfoglaltságot szervezünk.

A kicsik saját játszóterünkön élvezhetik a szabad levegőt, emellett gyerek horgászversennyel, zsákban futással, kézműveskedéssel vagy palacsintasütéssel tesszük emlékezetessé a kikapcsolódást.